Posted in Over SJiF.
Hot 0 favoured

 Even voorstellen.....Ruben en Ursila Nahar (Relatiemanager)


Mijn naam is Ursila en ik ben sinds 1975 gelukkig getrouwd met mijn kanjer Ruben Nahar.


Ik  ben nog werkzaam bij UW Almere als teamondersteuner op de afdeling ZW Arbo. Volgend jaar valt onze afdeling in de gevaren zone en dan komen er weer boventalligen naar boven. Ik ben benieuwd.

Ruben was werkzaam bij Auto Veenman tegenwoordig Visscher Nissan Amsterdam (Nissan Dealer) als automonteur. Hij zit  al sinds 2004 in de VUT en is vanaf 2010 met pensioen.

Wij zijn gezegend met 2 kanjers van zonen Patrick en Remco Nahar. Patrick is intussen getrouwd met Marjorie en hebben 2 prachtige dochters Brandy en Cheyenne. Brandy, de oudste is nu in blijde verwachting. Binnenkort worden Patrick en Marjorie de trotse opa en oma en het wachten duurt ze nu te lang.

Remco woont in Amsterdam vanwege zijn werk en Dees is zijn vriendin.

Ruben  is heerlijk ontspannen bezig en geniet ook van zijn vrijheid. Voetbal is nog steeds zijn passie en ondanks hij zelf niet meer actief kan voetballen, houdt hij zich bezig met het veteranen voetbalelftal SV Parkstad in Amsterdam als leider. Donderdag traint hij samen met de mannen en zaterdag staan ze op het veld.

Zijn hobby’s zijn o.a. tuinieren in zijn moestuin en dat gecombineerd natuurlijk met koken.

Ik werk  nog maar dat vind ik niet erg. Zo blijf ik nog een beetje up-to-date. Lol!

Na mijn werk mag ik bellen dat ik onderweg ben en als ik thuis aankom is het alleen maar aanschuiven en smullen maar. Whow!

Laten wij nu maar duimen dat de regering geen verandering meer brengt aan de pensioengerechtigde leeftijd.

Mijn hobby’s zijn o.a.:
Een beetje sporten w.o. zumba, Pencak Silat, langs het voetbalveld staan om de veteranen aan te moedigen. Ik luister ook graag naar muziek en naar diverse radio uitzendingen.

Als het lukt proberen wij te luisteren naar Radio Bangsa Jawa, daarna Jawa Connection Radio, soms Garuda, Kontjo Music Radio, Radio Anjisa, Radio Fiesta enz, enz. Er is keuze zat.

Natuurlijk gaan wij ook graag stappen met alleen maar gezellige mensen om ons heen en jullie zien mij daarom graag op de dansvloer (djoket).

Wij zijn neutraal en gaan als wij tijd hebben en natuurlijk als wij kunnen naar diverse Stichtingen en organisaties in het land waaronder Bangsa Jawa Amsterdam, Jazz Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Kolham, Hoogezand en zeker ook naar voetbal toernooien. Altijd gezellig!

Maar SJiF staat op de eerste plaats in ons hartje.

Aangezien wij SJiF graag ondersteunen hebben wij de functie van relatiemanager heel graag geaccepteerd. Wij zullen in samenwerking met het bestuur van SJiF ons best doen om sponsoren te werven maar in de eerste plaats om de contacten te onderhouden.

Als iemand een sponsor kent of SJiF wilt sponsoren, meld het ons.

0
J. Verwoest

Author: J. Verwoest

14 0 0
Powered by CjBlog