Posted in Activiteiten.
Hot 0 favoured

It's a wrap!!!

De zaal stroomde langzaam vol maar vanaf de eerste muziektonen zat de sfeer er wel goed in. We hadden er zin in! Men heeft lekker gegeten, genoten van onze kleine meisjes van mini-Dunya en SJiF Dansgroep DUNYA en gefeest met FUSION.

In de pauze van de band was dan eindelijk de veiling. Voor ons een primeur en een grote gok want voor zover ik weet is dat ook nooit eerder op feesten vertoond. Naast de veiling hadden we ook een loterij. De prijzen zijn allemaal gesponsord. Sponsors onze hartelijke dank!!

1. een uniek en origineel kledingstuk Vanelse by Else Hardjopawiro
2. een minishoot van 30 min van Sarief Mesir
3. een paintball uitje voor 6-8 prs

De eerste prijs, het unieke kledingstuk, is gewonnen door Jakiem Asmowidjojo. Hij heeft een heel mooi gebaar gemaakt door deze prijs ook aan te bieden voor de veiling vanaf een bedrag van 75 euro. Jakiem namens de organisatie HEEL HARTELIJK BEDANKT - MATUR NUWUN.

De andere items waren:
1. mini-Dunya
2. Dunya
3. een set van dj Stanga
4. een prachtige taart van onze eigen penningmeester Sandy Karijodikromo

We hadden bij de voorinschrijving al 16 personen ingeschreven die mee wilden bieden.

En onze veilingmeester(es) Chrizzie Tomo heeft er zoals we van haar gewend zijn, weer haar eigen jus aan gegeven om het publiek op te zwepen en enthousiast te krijgen!!! Top gedaan Chrizz.

En daar gingen we dan.... Startbod was 25 euro en voor we het wisten gingen daar 1 voor 1 de bordjes omhoog. Met steeds 5 euro extra werd er geboden. Onze MC kwam ogen te kort op een gegeven moment maar alles werd door haar assistentes goed in de gaten gehouden. Het was geweldig en hartverwarmend om te zien hoeveel mensen SJIF een warm hart toedragen...

Al met al hebben we met deze 4 items een mooi bedrag van rond de 700 euro binnengehaald. Waarvoor onze grote dank aan iedereen die mee heeft geboden. Ondanks de mindere economische tijden. Het was een ervaring om nooit te vergeten.

Hier de foto's van de winnaars: Linkje

Hier de alle foto's van het feest!

 

Mas Roel en vrouw winnaars van een optreden van mini-Dunya
Organisatie Domburg reünie winnaar van een optreden van Dunya
Jane Wardi en Willem Wardi winnaars van een set van dj Stan Kartodimedjo
En de klapper van de avond de winnaars Kemie Tosendjojo en Paul Trisnodie met de mooie prijs van Vanelse naar huis gaan.

GEFELICITEERD ALLEMAAL EN HEEL VEEL PLEZIER MET JULLIE PRIJS!

Utami Alidarso
secretariaat SJiF

 

0
J. Verwoest

Author: J. Verwoest

21 0 0
Powered by CjBlog