Posted in Activiteiten.
Hot 0 favoured

 

Het was een succesvolle interactieve lezing over Kembar Mayang door Bapak Liekson Kromodikoro, verslag van de inhoud volgt zsm. Bapak Liekson en SjiF mag terugkijken op een geslaagde lezing en "wij willen meer en wordt vervolgd" wordt er geroepen in de zaal. Sandy Karijodikromo, de presentatrice van de avond veroverde de zaal met haar warme stem , babbelde de avond vlot aan elkaar en zorgde voor de interacties.

 

Vele echtparen luisterden met weemoed, weemoed terugdenkend aan hun eigen ervaring van en met Kembar Mayang. Na de lezing was direct het feestavond begonnen met een knipoog naar Moederdag. De moeders werden verrast door de Mini Dunya's met de Potong Padi dans, kregen een mooie kleurige Waaier ( zie foto ) als kado, voetjes gingen van de vloer op de tonen van DJ Amatanom Rob & Co en ook werden de moeders byzonder verrast door entertainer Bryan Lo, het was al met al een mooie avond om naar terug te kijken.

 

Onze byzondere dank gaan uit naar
Bapak Liekson Kromodikoro, uw spontaniteit is hartverwarmend.

Warung Suri - Java in Almere Poort 
Gentle Ink gevestigd aan de Albert Cuijpstraat in Amsterdam
New Lung Ma Surinaams Chinees Restaurant in Almere ( Bryan Lo was Powered by them )
Willem Souwer en Leginah voor de hele leuke Troostprijzen
En de bijdrage van de vrijwilligers tbv Warung Sjif !

Het zijn voor jullie kleine gebaren, klein met een groot effect!

Als elke Vrijwilliger en donateur een ster kreeg werd het nooit meer donker !

Maar wij willen ook langs deze weg een ieder heel hartelijk danken voor jullie aanwezigheid en inzet , woorden zijn niet genoeg om jullie te danken!

 

Tot de volgende keer

Namens het bestuur, deelnemers en vrijwilligers
Chrizzie Tomo

0

Author:

Powered by CjBlog