Posted in Activiteiten.
Hot 0 favoured

5 april had ik de eer om de Internationale vrouwendag te mogen organiseren met dank aan het bestuur van Sjif Setiga Jawa Ing Flevoland, sponsoren en alle vrijwilligers!!

 

Beginnend met een tekensessie olv beeldend kunstenaar Robert Bosari en Rinia Rijem Kasandimedjo-Doelsaman als model. Dank!!
Hierna de lancering van Buku Pacitan!! Een extra bekroning voor de gewone vrouw en een bevestiging dat wij ook gelijkgesteld zijn.
Een geweldig moment waarbij het 1e boek werd overhandigd aan de consul generaal van Suriname de heer Roy Lieuw A Sie.
Het boek is te verkrijgen via Chrizzie Tomo , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op korte termijn via bol.com.

Deze avond werd compleet gemaakt door een optreden van Ibu Yvonne Mbulan , Marius Atmoredjo en Aidah Amatstam en de  aanwezigheid van Ibu Sari Kasanpawiro, Else Hardjopawiro, Ibu Dessy Irawati-Rutten,Ibu Yasmine Soraya, Eric Mahabier, Dr. Steven Samijo. 

Tijdens de avond hebben wij een loterij gehouden ten behoeve van Stg.Paulus Kassim Samijo. Geweldige prijzen met dank aan Lash uit Almere, WS ICT Solutions, SJiF pencak Silat olv Patrick Nahar, Blush beauty & make up, Nuby's Hairstyling en Mina Lachman voor haar sponsoring in Roti's!!

Hier een foto impressie 

 

0
Sandy Karijodikromo

Author: Sandy Karijodikromo

Powered by CjBlog