Posted in Activiteiten.
Hot 0 favoured

 

 

 

Zaterdag 21 maart hadden wij de kick-off van ons jubileum jaar tgv 10 jaar SJiF. 

 

Onze eigen activiteiten werden gepresenteerd. Mini-Dunya, SJiF Dansgroep DUNYA en de jonge Pencak Silat heren en dame van guru Patrick Nahar Patterson Na. 
Ze hebben allemaal hun beste beentjes voorgezet, ze hebben het geweldig gedaan.

Wij kunnen als bestuur alleen maar trots zijn, want een van onze doelstellingen is om de jeugd kennis te laten maken met de traditie van hun voorouders. SJiF is daarnaast ook een goede kweekvijver voor (jonge) mensen om hun kwaliteiten te ontdekken dan wel verder uit te diepen en in te zetten. Voordat het programma van start ging heeft onze voorzitter een ieder welkom geheten en de highlights van 10 jaar SJiF de revue laten passeren. Waaronder de samenwerkingen die we hebben gehad met verschillende Javaans Surinaamse organisaties tbv een aantal goede doelen. Tot slot heeft hij de twee nieuwe bestuursleden Chrizzie Tomo en Sandy Karijodikromo aan het publiek voorgesteld. 
We zijn erg blij met de versterking van deze twee getalenteerde dames. Ingrid Kartodimedjo Kidjo, onze huidige penningmeester trekt zich langzaam terug als bestuurslid en aan het einde van het jaar geeft zij het stokje over aan Sandy. Christine zal door onze voorzitter Kaboel Karso worden begeleid en heeft de functie van vice-voorzitter aanvaard. Haar voornaamste portefeuille betreft interne zaken waarbij Kaboel met name gericht is op de externe contacten. Ondergetekende zal de secretariële taken blijven doen.
Naast onze eigen optredens hadden we ook een gastoptreden van Dansgroep Sinar Anyar olv Mike Wardi. Sinds kort geeft hij iedere donderdagavond les in buurtcentrum cobra. (voor aanmelding en info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).De avond werd muzikaal afgesloten met de nieuwe en jonge formatie Fusion. Getuige de foto's heeft het publiek genoten!.

 Bij deze willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en harde werk. En tot slot de bezoekers die deze dag met ons hebben willen vieren!.

 Geniet van de foto's en we zien een ieder graag weer terug op ZATERDAG 23 MEI. 

Utami Alidarso
25-03-15

 

0
J. Verwoest

Author: J. Verwoest

21 0 0
Powered by CjBlog