Sangrasa

 

Het was een succesvolle interactieve lezing over Kembar Mayang door Bapak Liekson Kromodikoro, verslag van de inhoud volgt zsm. Bapak Liekson en SjiF mag terugkijken op een geslaagde lezing en "wij willen meer en wordt vervolgd" wordt er geroepen in de zaal. Sandy Karijodikromo, de presentatrice van de avond veroverde de zaal met haar warme stem , babbelde de avond vlot aan elkaar en zorgde voor de interacties.

5 april had ik de eer om de Internationale vrouwendag te mogen organiseren met dank aan het bestuur van Sjif Setiga Jawa Ing Flevoland, sponsoren en alle vrijwilligers!!

 

Beginnend met een tekensessie olv beeldend kunstenaar Robert Bosari en Rinia Rijem Kasandimedjo-Doelsaman als model. Dank!!
Hierna de lancering van Buku Pacitan!! Een extra bekroning voor de gewone vrouw en een bevestiging dat wij ook gelijkgesteld zijn.
Een geweldig moment waarbij het 1e boek werd overhandigd aan de consul generaal van Suriname de heer Roy Lieuw A Sie.
Het boek is te verkrijgen via Chrizzie Tomo , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op korte termijn via bol.com.

Deze avond werd compleet gemaakt door een optreden van Ibu Yvonne Mbulan , Marius Atmoredjo en Aidah Amatstam en de  aanwezigheid van Ibu Sari Kasanpawiro, Else Hardjopawiro, Ibu Dessy Irawati-Rutten,Ibu Yasmine Soraya, Eric Mahabier, Dr. Steven Samijo. 

Tijdens de avond hebben wij een loterij gehouden ten behoeve van Stg.Paulus Kassim Samijo. Geweldige prijzen met dank aan Lash uit Almere, WS ICT Solutions, SJiF pencak Silat olv Patrick Nahar, Blush beauty & make up, Nuby's Hairstyling en Mina Lachman voor haar sponsoring in Roti's!!

Hier een foto impressie 

 

Boekpresentatie en signeersessie van BUKU PACITAN op SJiF

VROUWENDAG begin maart.

 

Nadere info volgt.

prijs €17,50 tot 1 maart 2016, daarna €20,00.

Voor inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit boek is samengesteld i.v.m. het 10-jarig bestaan van SJiF en het feit dat dit jaar 125J Javaanse Immigratie wordt herdacht. Daarnaast wordt op deze wijze een stuk historie t.a.v.Javaanse traditionele gerechten geconserveerd en vooral van belang bij het doorgeven naar volgende generaties. De teaser bereikt u via de volgende link: Buku Pacitan

 

Voor activiteiten in haar forumgroep, zie https://www.facebook.com/groups/745284388894393/